10 dyreste restauranter i Atlanta | 2022 (2022)

10 dyreste restauranter i Atlanta | 2022 (1)

Atlantas farm-friske grøntsager, kød og æg-inspirerede køkken har en højborg i byens hjerte, men det betyder ikke, at hele byens kulinariske kultur er begrænset til det. Det har også sin rimelige andel af dyre restauranter, og det er derfor, vi taler om den dyreste restaurant i Atlanta.

Atlantas spisemuligheder omfatter alt fra billige til eksklusive spisesteder, amerikanske restauranter til steakhouses og BBQ-restauranter.

Hvis nogen beder om en anbefaling om at spise ude i Atlanta, kan det være en udfordring at vælge den bedste mulighed blandt de mange tilgængelige.

Vi holder lige så meget af et godt, billigt måltid som den næste person, men flere spisesteder i Atlanta er pengene værd. Disse Atlanta-restauranter kræver muligvis, at du åbner din lommebog lidt bredere, men de er det værd til din næste særlige lejlighed.

Ønsker du at nyde nogle af livets bedre fornøjelser? Heldigvis for dig har Atlanta et væld af fine spisesteder. Der er en række restauranter at vælge imellem, lige fra traditionelle steakhouses til eksklusive asiatiske spisesteder.

Atlanta tilbyder alt hvad du behøver til en fødselsdag, et forretningsmøde, et jubilæum eller bare en aften i byen! Tjek vores liste over Atlantas top 10 fornemme restauranter.

Atlanta madlandskab

Atlanta har udviklet sig til sin egen form i den kulinariske verden, og løftet farm-to-table-bevægelsen til nye højder. Restauranter som Miller Union og Restaurant Eugene går regelmæssigt på landmandsmarkeder, dyrker relationer til lokale landmænd og tjener behovene hos forbrugere, der leder efter de friskeste fødevarer.

Men det er ikke din bedstemors kød og grøntsager; de er fulde af smag, innovation og selvsikkerhed. Det er tid til at begynde at lave en kulinarisk bucket list i Atlanta. Klæd dig på til en sofistikeret aften i Cape Dutch, eller hold det afslappet på Gunshow.

Foretag en reservation (og et depositum) på Staplehouse i weekenden, eller smut forbi Breeza Cucina i løbet af ugen for at shoppe i det nye Ponce City Market-område.

For en weekendbrunch, tag til Hugh Achesons Empire State South, eller tag til Umi for en romantisk ferie. Uanset din spisestil, virksomhed eller byplacering, har vi noget for dig. Kom sulten, hvad end du gør!

15 bedste køb af topspil-pc'er i 2022

10 dyreste restauranter i Atlanta

#1. BREZZA CUCINA

Tillad Brezza Cucina at bringe dig til det italienske landskab med deres ægte italienske måltid med accent af nye amerikanske elementer for den rejsende i os alle. Brezza Cucina, som ligger i den østlige ende af Central Food Hall, tilbyder en afslappende atmosfære med to spisepladser og en lounge, ideel til en arbejdsfrokost, en afslappet familiesammenkomst eller en hurtig aftensmad med en ven.

Frittata del Giorno, den grundlæggende, men alligevel lækre pizza Brezza, og den velsmagende ristede kyllingesalat i en seng af rucola toppet med prosciutto og parmesan vil pifte din søndag morgen op. Dette italienske spisested er go-to for folk, der søger efter et unikt køkken designet af den berømte kok Jonathan Waxman og hans kok-partner Adam Evans.

#2. BONES RESTAURANT

The Bones Restaurant ligger lige nord for Rose Bar og Havana Club ATL, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der søger efter drikkevarer i klubber inden for gåafstand.

Det har en mere eksklusiv klubatmosfære, et krav om business afslappet kjole og talrige store private spisestuer. En mindeværdig bryllupsreception, cocktailparty eller dimissionsmiddag kan alle afholdes her.

Nogle af genstandene på frokost- og middagsmenuerne er de samme, men der er mange forskelle.

Cæsarsalaten med dit valg af grillet kylling eller grillede rejer på frokostmenuen er en enkel, men god mulighed, mens Broiled Lobster with Lemon Stuffing på aftenmenuen er perfekt til fisk- og skaldyrsaficionados.

Bones er konsekvent anerkendt som et af Atlantas største steakhouses, og det leverer en af ​​byens mest overdådige madoplevelser. Bones har et historisk møbleret spiseområde med stofdækkede borde, hvilket gør det til et populært sted for avancerede forretningsfrokoster og aftener. Nyd noget af det bedste bøf og vin, som Sydøsten har at byde på.

(Video) Spiser på den BEDST Vurderede og måske DYRESTE Restaurant i København | **CHOK**| Ep. 09

Og du kan få alle disse tjenester bare ved at bruge en lille smule mere end normalt. Hvilke er Bones kom på vores liste over de dyreste restauranter i Atlanta.

#3. BACCHANALIA

Forbered dig på at blive taget æstetisk væk af dette steds udsøgte design, som har en blanding af stærke og bløde nuancer forstærket af fantastisk belysning.

Uanset om du arrangerer en forretningskonference, en jubilæumsfejring eller en hvilken som helst speciel lejlighed, vil alle dine private spisegæster være glade.

Hvert kursus har seks forskellige valg, som er fordelt for at give en spiseoplevelse, der ændrer sig, efterhånden som du udvikler dig.

Fra hver ret er Crab Fritter, Dry Aged NY Strip, Pierre Robert og Cheesecake alle fremragende valg.

Adresse: 1460 Ellsworth Industrial Blvd NW Suite 1, Atlanta, GA 30318

Telefon: 404-365-0410

Internet side:Knogler

Verdens dyreste hunde

#4. BLUE RIDGE GRILL

Alt ved Blue Ridge Grill, som ligger lige ud for østsiden af ​​Northside Pkwy NW, giver dig den behagelige fornemmelse af at være hjemme.

Blue Ridge Grill er en af ​​standardsætterne for stil i Buckhead, takket være alt fra bygningens konstruktion til selve pladernes design, samt dens distinkte udseende.

Blue Ridge Grill har dog stil i mere end blot sin indretning. The Grilled Rack of Lamb og Fried Lobster BLT sandwich er to af de mange muligheder på frokost- og aftensmadsmenuerne.

Adresse: 1261 W Paces Ferry Rd NW, Atlanta, GA 30327

Telefon: 404-233-5030

Internet side:Blue Ridge grill

#5. Koteletter & Lobster Bar

Chops & Lobster Bar, som ligger på den vestlige side af Buckhead Village, er en anden fantastisk restaurant.

Koteletter er et af de mest kendte steakhouses i USA, og det er stedet at gå efter nogle af de bedste kvalitetssteaks, delvist takket være topservice og mad.

Chile Glazed Tiger Shrimp er en fantastisk appetitvækker, og selvom du ikke kan gå galt med nogen af ​​bøfferne på menuen, anbefaler jeg Bone-In Ribeye for dens rene smag.

(Video) Top 10 Luxury 5-Star Hotels in Marrakech, Morocco

Adresse: 70 W Paces Ferry Rd NW, Atlanta, GA 30305

Telefon: 404-262-2675

Internet side:Koteletter & Lobster Bar

#6. PRICCI

Den italienske restaurant Pricci ligger lige nord for Frankie Allen Park. Du vil opdage en blanding af raffineret og afslappet stemning her, hvilket resulterer i en madoplevelse, du ikke finder andre steder.

Salater, spaghetti og pizzaer er i højsædet på Pricci, en italiensk restaurant, og de afsluttes alle med et vinudvalg, der byder på noget for enhver smag. Salater, spaghetti og pizzaer er ikke de eneste ting på menuen på denne restaurant.

Branzino er et fantastisk valg til en entré med fisk, mens Filet Mignon er et godt valg til noget fra grillen.

Adresse: 500 Pharr Rd NE, Atlanta, GA 30305

Telefon: 404-237-2941

Internet side:Pricci

10 dyreste Mercedes Benz biler

#7. Ecco Midtown

Ecco Midtown, på krydset mellem 7th St. NE og Cypress St. NE, serverer Executive Chef Alan Chandonias sæsoninspirerede kontinentale retter.

Ecco Midtown er ideel til at afholde en særlig begivenhed, såsom en øvemiddag for et bryllup, en dimissionsbanket eller en anden stor sammenkomst.

Ecco serverer bøf, and, bas, gnocchi, grillet blæksprutte og en række andre måltider, så der er noget for enhver smag.

Lad os lade som om, du har lyst til fisk. I et sådant scenarie foreslår jeg den grillede sværdfisk, som er blevet karamelliseret med cipollini for en subtil sødme, der kildrer smagen.

Adresse: 40 7th St NE, Atlanta, GA 30308

Telefon: 404-347-9555

Internet side:Ecco Midtown

10 dyreste magiske kort i 2022

(Video) the top 5 most mega yachts in the world luxury life - 2022 by luxury life

#8. Konge + Hertug

Ford Fry ejer restauranten King + Duke, som ligger umiddelbart sydvest for Charlie Loudermilk Park.

Når du spiser her, vil du føle, at du spiser på et af Atlantas bedste spisesteder, da restauranten har en meget jordnær stemning, der matcher navnet fint.

Vægten på madlavning over træ er tydelig i hvert måltid hos King + Duke, uanset om det er Smokebox Half Chicken, Double Cut Pork Chop eller "The Duke".

Prøv ørreden med sellerirod og brunt smør, hvis du leder efter noget simpelt med mange smagsvarianter.

Adresse: 3060 PEACHTREE RD NW at, W Paces Ferry Rd NW, Atlanta, GA 30305

Telefon: 404-477-3500

Internet side:Konge + Hertug

#9. RAY ER I BYEN

Ray's In the City ligger i centrum af Atlantas centrum, lige øst for Centennial Olympic Park og Coca-Colas verden.

Ray's In the City, grundlagt af fødevareindustriens veteran Ray Schoenbaum, er en af ​​byens mest populære fine dining-virksomheder. Og fordi det er i hjertet af byen, behøver du ikke rejse langt for at komme til de mest populære steder.

Menuerne indeholder appetitvækkere, håndskårne bøffer og kokkens specialiteter, der vil imponere dig, uanset om det er frokost eller aftensmad.

Jeg råder dig kraftigt til at prøve reje-scampi med linguini-pasta, da det er den ultimative saftige smag.

Adresse: 240 Peachtree St, Atlanta, GA 30303

Telefon: 404-524-9224

Internet side:Ray er i byen

10 af verdens dyreste tandbørster | 2022

10. JCT. Køkken & Bar

(Video) Billigste VS Dyreste BURGER!!

JCT. Kitchen & Bar ligger mellem Huff Road NW og 14th Street NW og blev grundlagt af kokken Ford Fry. Denne plads har en smukt oplyst inderside samt en vidunderlig gårdhave, hvor kunderne kan spise

og drik mens du nyder udsigten.

JCT. Kitchen & Bars koncentration på at bruge friske lokale fødevarer, som med alle Frys restauranter, er et stort element i dets succes.

Menuen er masser af lækre valg, men Gulf Shrimp, Wood-Grilled Burger og JCT. Fried Chicken skiller sig ud blandt dem.

Hvis du søger at planlægge en privat begivenhed eller måske en hel restaurantudkøb, er dette stedet at tage hen.

Adresse: 1198 Howell Mill Rd #18, Atlanta, GA 30318

Telefon: 404-355-2252

Internet side:JCT. Køkken & Bar

Tjek den De 10 dyreste grafikkort i verden

Ofte stillede spørgsmål om de 10 dyreste restauranter i Atlanta.

Her er en oversigt over et par sene steder, hvor du kan fange en stjerne i Atlanta.

Bone Lick BBQ. 327 Edgewood Ave., Atlanta.

Compound natklub. 1008 Brady Ave.

Clermont Lounge. 789 Ponce de Leon Ave.

STK Atlanta. 1075 Peachtree St.

Slidt veganer.

Restaurant Guy Savoy.

Ithaa Undersøisk Restaurant.

Le Louis XV-Alain Ducasse à l'Hôtel de Paris.

Restaurant de l'Hôtel de Ville de Crissier.

Masa.

Eleven Madison Park.

CUT, Las Vegas. Beliggende inde i det overdådige Palazzo, har Wolfgang Pucks Las Vegas beliggenhed i CUT det unikke privilegium at være det dyreste steakhouse i Amerika med en gennemsnitlig pris pr. gæst på hele $117

Prøv disse.

Oksekød, svinekød eller kylling og traditionel side udgør et fantastisk grillmåltid.

Traditionel eller med et twist, stegt kylling er et must-have i Atlanta.

Etniske fødevarer er i overflod ved Buford Highway.

Ispops med gourmetsmag ramte plet.

Læs dette: De 10 dyreste stearinlys i verden

Konklusion

Du kan føle dig meget mere sikker i at vælge, hvilken restaurant der passer til dig, nu hvor du kender nogle af Atlantas bedste steder for privat spisning!

(Video) 10 Best Places to Visit in Switzerland - Get Ready to Fall in Love

Husk på, at selvom hver restaurant på vores liste er af enestående kvalitet, har de alle forskellige funktioner, der adskiller dem. Som et resultat er der ikke en eneste, der skiller sig ud over de andre.

Spis på disse steder for at tilfredsstille både din mave og din ånd. Regningen for at spise på en af ​​disse dyreste restauranter i Atlanta er ingenting, hvis du er en foodie, eller hvis du underholder venner, der er begejstrede for mad.

Referencer

Anbefaling

  • 10 dyreste Rolex-ure i verden|2022
  • 10 dyreste tøjmærker i verden | 2022
  • 15 bedste tegneapps til Mac i 2022
  • 10 dyreste mus i verden | 2022

Videos

1. The Chef Who Creates Unique Flavors For Gourmet Restaurants
(DW Food)
2. En af verdens bedste restauranter - Et Gastronimisk Roadtrip Episode 1
(FoodieTv Eat-Well)
3. The MOST Outrageously Expensive Things at Walt Disney World!
(DFBGuide)
4. TOP 7 MOST EXPENSIVE HOTELS IN THE WORLD 2020 #expensivehotels #expensive #hotels
(knowledgeable and Interesting Concepts)
5. What the Most Expensive Steak on Earth Tastes Like
(Eater)
6. 10 Super Mega Yachts that are some of the Most Expensive in the World
(MINDS EYE VIDEO)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 08/19/2022

Views: 6467

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.